Werken bij Sollie.Comm

Op dit moment hebben wij 1 vacature: Accountmanager Telecom (fulltime).

Sollie.Comm heeft als onafhankelijk internet-, telecom-, en (netwerk)serviceprovider een sterke drang om veel zelf te doen. Eigen systemen, eigen support en eigen netwerkoplossingen. “Eigenwijsheid” betekent natuurlijk ook een grote verantwoordelijkheid om te zorgen dat systemen werken en blijven werken. En als er onverhoopt storingen optreden, dat die systemen zo snel mogelijk weer gaan werken. Medewerkers van Sollie.Comm zijn daarom eigenlijk primair bezig met het zorgen voor continuïteit. Continuïteit van de eigen platformen en netwerk, zodat klanten zorgeloos hun werk kunnen doen en continuïteit van de communicatievoorzieningen op locatie van haar klanten, zodat die zich 100% kunnen focussen op hun business.

Een medewerker van Sollie.Comm is dus met name betrokken bij zijn bedrijf en de klanten: pragmatisch, oplossingsgericht en servicegericht. En passend bij de ondernemersgeest in Noord- en Oost-Nederland: gewoon blijven, doen wat je belooft, geen blabla, handjes uit de mouwen!

Wij zijn trots op ons bedrijf en onze bedrijfscultuur. Onze werknemers dragen dat niet alleen uit door bedrijfskleding met logo en duidelijk herkenbare bedrijfsauto’s, maar ook door zich netjes en correct te gedragen en pas bij de klant weg te gaan als zaken werken. Wij hebben een hartstikke leuk team waarin de collega’s zich thuis, vertrouwd en veilig voelen en veel lol met elkaar hebben. De beste graadmeter voor die saamhorigheid is wel dat het grootste deel van ons personeel meer dan 5 jaar bij Sollie.Comm werkt, waarvan een serieus aantal al meer dan 10 jaar! Er is ook een actieve personeelsvereniging. We gaan meerdere keren per jaar met het personeel weg (ook met partner), en de kerstborrel in de thuiskroeg van de directeur-eigenaar is inmiddels legendarisch. Kortom een fijne club met fijne mensen.  

Nieuwe collega’s selecteren wij dan ook met zorg. Ze moeten in het team passen en dat versterken, niet verstoren. Selectie gebeurt dus niet alleen op basis van CV en de verwachting van nuttige kennis en kunde, maar vooral op basis van persoonlijkheid. Wij zoeken, gedreven, betrouwbare mensen die zich willen verbinden met ons bedrijf, geen job-hoppers die overal maar een jaartje werken.

Ben je enthousiast geraakt door bovenstaande impressie van ons bedrijf en herken je je misschien in het geschetste profiel, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om te weten te komen of er voor jou misschien ruimte is bij Sollie.Comm. Wij nodigen je uiteraard vooral uit om contact met ons op te nemen als jouw kennis en ervaring passen bij onze openstaande vacatures. Maar ook als je denkt dat je met jouw persoonlijkheid en vaardigheden waardevol kan zijn voor ons bedrijf, aarzel niet!