Connectivity/Internet

Internet acces

Welk bedrijf zou nog kunnen functioneren zonder verbinding met het internet, nu tegenwoordig ook telefonie via het internet wordt afgehandeld? Toegang tot het internet is een “must” geworden voor iedere organisatie en de techniek die dit realiseert, ontwikkelt zich razendsnel. Die ontwikkeling is onvermijdelijk, want de vraag naar meer data en bandbreedte blijft groeien. Nu ook de bandbreedtes en snelheden van mobiele dataproviders steeds verder toenemen (4G, 5G) lijkt de echte strijd nu pas echt te beginnen tussen internet “uit de grond” of “uit de lucht”. Sollie.Comm biedt voor beide opties geschikte oplossingen, rekening houdend met de wensen en sentimenten van haar klanten

xDSL, COAX, Glasvezel of 4G?

Sollie.Comm levert wat mogelijk is op uw locatie en adviseert de passende variant indien meerdere opties beschikbaar zijn. Gezien de afhankelijk van bedrijven van een werkende internetverbinding is de keuze voor een tweede verbinding, al dan niet als backup-verbinding, daarbij steeds gebruikelijker.

De juiste apparatuur

Een goed werkende internetverbinding is afhankelijk van twee componenten. Enerzijds de fysieke verbinding (kabel in de grond of mobiele netwerk) en anderzijds de apparatuur die achter die verbinding het signaal onverstoord en met maximale snelheid moet doorzetten naar het bedrijfsnetwerk. Sollie.Comm gebruikt voor deze koppelingen uitsluitend beproefde hardware van de merken Cisco, DrayTek en MikroTik.

Virtual Private Networking

Wanneer u meerdere vestigingen en bijvoorbeeld ook thuiswerkers op een veilige manier met elkaar wil verbinden, kan Sollie.Comm dit voor u verzorgen. Dit kan zowel door hardware-matig een beveiligde verbinding op te bouwen, als door het realiseren van een eigen IP-VPN omgeving.

 

Het beste internet op uw locatie?

Onze experts helpen u graag

"Het is gewoon handig dat mijn relaties één aanspreekpunt hebben"

Sikko van der Graaf - Verkoop binnendienst

Sikko