(Semi-)overheid

Sollie.Comm levert al vele jaren naar tevredenheid haar diensten aan overheid en Semi-Overheid. Vooral binnen het onderwijs en de zorg hebben wij een grote mate van expertise opgebouwd, maar ook waterschappen en non-profitorganisaties behoren tot het klantportfolio van Sollie.Comm.

Voor diverse (Semi-)overheidsinstanties heeft Sollie.Comm naar volle tevredenheid de ontsluiting van (soms meerdere vestigingen) gerealiseerd ten aanzien van;

  • Internet-acces
  • Telefonie (vast en mobiel)
  • Remote desktop-applicaties (Datacenter)
  • WiFi

Daarnaast kunnen wij participeren in de visie-ontwikkeling van uw ICT omgeving. Onze accountmanagers en engineers staan u hiervoor graag ter beschikking.

Uitgebreide kennis van- en ervaring met datasecurity, bescherming van persoonsgegevens, continue beschikbaarheid van diensten, 24/7 support en een werkwijze waarbij uitrol van diensten steeds wordt voorafgegaan door een POC (Proof of Concept), zorgen er voor dat Sollie.Comm bij haar klanten niet alleen diensten levert, maar ook als partner wordt betrokken in de ontwerpfase bij vraagstukken rondom connectiviteit en communicatie.

Belt u ons voor een vrijblijvende gesprek? Wij bekijken graag met u samen welke rol wij bij de bouw, het onderhoud en de support op uw communicatienetwerk zouden kunnen spelen.

Wij hebben passie voor het vak communicatie en zijn in staat deze complexe materie voor u begrijpelijk en eenvoudig te maken.

Heeft u een (Semi-)overheid vraagstuk?

Onze experts denken graag met u mee

"Ik heb passie voor het vak communicatie en ben ervan overtuigd dat we ons vak simpel moeten houden"

René Oosterhof - Accountmanager

René