Grootzakelijk

Voor de Groot-Zakelijke markt biedt Sollie.Comm totaaloplossingen als projectmatig maatwerk binnen kaders die passen bij uw organisatie. Wij begrijpen daarbij dat budgettering, TCO en heldere afspraken over de rolverdeling tussen uw eigen ICT-afdeling en Sollie.Comm, van belang zijn voor intern draagvlak van de aangeboden oplossing. Dit naast basisvoorwaarden omtrent continue beschikbaarheid van de dienst, alsmede de betrouwbaarheid en kwaliteit daarvan.

Wij partneren met onze klanten, zodat wij op pragmatische wijze invulling kunnen geven aan hun communicatiewensen. Continue investering in kennis en vaardigheden van onze Technisch Consultants, Projectmanagers en Engineers, zorgen er voor dat wij, op alle niveaus, gesprekspartner (kunnen) zijn voor betrokkenen binnen uw organisatie. Daarmee kunnen wij u niet alleen passende oplossingen aanbieden, maar ook de volledige implementatie als project voor u oppakken en invullen.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om nader in te gaan op uw specifieke wensen.

Wij hebben passie voor het vak communicatie en zijn in staat deze complexe materie voor u begrijpelijk en eenvoudig te maken.

Heeft u een Grootzakelijk vraagstuk?

Onze experts denken graag met u mee

"Het advies moet gewoon passen"

Monique Habers - Accountmanager

Monique