Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is een landelijk bekende maatschappelijke organisatie die zich inzet voor kinderen met kanker. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter is het streven van KiKa. Het doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft daartoe fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. KiKa heeft daarvoor inmiddels de steun verworven van 350.000 gevers, waaronder particuliere donateurs, actievoerders, bedrijven en stichtingen. KiKa is aangemerkt als ANBI en beschikt over CBF-Erkenning.

Sollie.Comm is al jaren één van de donateurs van het mooie werk van Kika. Daarnaast levert en beheert Sollie.Comm al vanaf 2012 de telefonie-omgeving van KiKa en heeft ook de transitie begeleid van vaste telefonie met vaste toestellen en een telefooncentrale op locatie, naar een hybride cloudoplossing van Xelion met softphones en headsets. Deze huidige Managed VoIP oplossing, met op maat ingerichte call-center functionaliteiten, voorziet KiKa van optimale communicatiemogelijkheden bij het realiseren van haar doelstellingen. Wij zijn trots dat wij op deze wijze een bijdrage leveren aan het mooie werk van KiKa, trots op onze medewerkers die er 24/7 voor zorgen dat onze klanten optimaal bereikbaar zijn en blijven, en trots dat KiKa ons om die reden al heel lang trouw is!

Onderstaande quote van Steffie Jansen van KiKa is daarvan voor ons een waardevolle bevestiging!

"KiKa heeft klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel staan. Communicatie speelt daarin een belangrijke rol. Sollie.Comm levert daar, als beheerder van onze telefonie-omgeving, al langere tijd een belangrijke bijdrage aan. Wij ervaren Sollie.Comm als een prettige, toegankelijke en servicegerichte organisatie. Een organisatie die daarnaast oog heeft voor maatschappelijke doelen, en om die reden KiKa al vele jaren met een mooie donatie ondersteunt. Iets waar wij zeer dankbaar voor zijn!"

Steffie Jansen, Manager Marketing & Communicatie, Stichting Kinderen Kankervrij

Geleverde diensten; Xelion hosted telefonie