Over Ons

Over ons

Sollie • Comm is in 1999 gestart met de verkoop van telecom-diensten en vanaf het jaar 2000 met de levering van internetdiensten. De overtuiging dat deze disciplines steeds verder naar elkaar toe zouden gaan groeien, bleek gerechtvaardigd. Inmiddels is IP-techniek vrijwel volledig geïntegreerd in de telecomwereld.

Onze uitgesproken ideeën over de gewenste mate van kwaliteit en grip op dienstverlening, hebben geleid tot een sterk streven naar onafhankelijkheid. Om die reden heeft Sollie.Comm al in 2004 haar eigen platformen ontwikkeld voor hosting, VoIP en Online Backup. Zo kunnen wij kwaliteit borgen en, met een minimum aan afhankelijkheid van derde partijen, adequaat support leveren aan onze klanten. Het consequent ontwikkelen en moderniseren van deze platformen, vormt, samen met een continue focus op behoud- en ontwikkeling van hoogwaardige technische kennis bij ons personeel, een belangrijke basis voor het aanhoudend succes van Sollie.Comm. Die continue focus op kwaliteit, continuïteit van dienstverlening en het helpen van klanten zit echt in het DNA van het bedrijf en is voor Mark Sollie, de directeur-eigenaar van Sollie.Comm, nog steeds het speerpunt van beleid!

Inmiddels heeft Sollie • Comm een stevige positie verworven als volwaardig connectiviteitspartner voor vele bedrijven in Noord en Oost-Nederland. Zowel binnen klein- als groot MKB alsook bij (semi)overheden, in de zorg en in het onderwijs. Vanuit onze vestigingen in Dedemsvaart en Groningen adviseren wij klanten met betrekking tot bouw en inrichting van hun netwerk (infrastructuur), wij installeren netwerken, en onderhouden, supporten en monitoren de communicatiesystemen van onze klanten om een onverstoorde werking te waarborgen.

Of het nu gaat om internet-connectiviteit, complete telefonie-oplossingen (vast en mobiel), professionele WiFi-oplossingen, bekabeling, routing, switching, monitoring, het inrichten van patchkasten, maar ook domeinnamen, hosting en websites. Sollie.Comm heeft de kennis en ervaring om u optimaal te adviseren en supporten.

Samenwerking

Vanwege de toenemende verwevenheid van netwerk, telefonie en werkplekautomatisering, hebben wij ons verbonden aan een aantal samenwerkingsverbanden. Ondanks onze primaire wens om zoveel mogelijk zelf te doen, is deze keuze vooral ingegeven door de overtuiging dat je als bedrijf focus moet houden en beter expertises kan bundelen!

Bedrijfsvideo
Sollie DedemsvaartVestiging Dedemsvaart
Sollie GroningenVestiging Groningen

Trots om te mogen werken in zo'n fantastisch team

Mark Sollie - Directeur

Mark Sollie

Bel ons op 0523 - 610878 of stuur een e-mail naar info@sollie.nl

Contact