Maatregelen Coronavirus

Geschreven op 16 maart 2020.

 

In navolging op de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd, werkt het overgrote deel van onze medewerkers momenteel thuis, waar zij de beschikking hebben over alle communicatiemiddelen en applicaties die voor het werk van belang zijn.
Onze bereikbaarheid en dienstverlening is dan ook onveranderd! Zowel onze verkoopafdeling, als onze technische support en het NOC-team (dat alle platformen en systemen van de Sollie Groep beheert), zijn volledig operationeel!
De overheid heeft onze sector geschaard onder de “Vitale Processen” en door bovengenoemde maatregelen kunnen wij onze rol in deze, onverminderd blijven vervullen.

Wij realiseren ons als geen ander dat communicatie voor u cruciaal is en als volwaardig telecom- en internetprovider zijn wij u daarom in deze crisistijd, graag van dienst in het faciliteren van bereikbaarheidsoplossingen, zoals bij voorbeeld thuiswerken.
Voor onze eigen organisatie hebben wij maatregelen genomen conform ons continuïteitsplan. Ook voor uw organisatie denken wij graag mee t.a.v. het onderwerp continuïteit en bereikbaarheid.
M.b.v. softphones, vast-mobiel oplossingen, headsets, etc., kunnen wij u in veel gevallen snel van dienst zijn. Momenteel hebben wij voldoende voorraad.

T.a.v. van klantbezoeken op locatie, geldt dat in alle gevallen eerst afstemming zal zijn met de te bezoeken relatie en dat in alle gevallen de instructies van kracht zijn die wij aan onze engineers hebben meegegeven, zoals handen wassen en minimaal 1,5m afstand bewaren.

Ons voltallige team staat voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Directie Sollie.Comm B.V