Sollie • Comm Dedemsvaart

Postadres
Postbus 70
7700 AB Dedemsvaart

Bezoekadres
Newtonstraat 1
7701 SH Dedemsvaart

Tel.: 0523 - 610878
Fax: 0523 - 617746
 

Sollie • Comm Groningen

Bezoekadres
Skagerrak 28
9723 JR Groningen

Tel.: 050 - 50 282 50
Fax: 050 - 50 282 60

Waarschuwing voor hosted PABX-fraude

Geplaatst op 9 juni

Deelnemers van het fraudeconvenant vragen graag uw aandacht voor een actuele fraudecasus.

Sinds juni 2015 zijn fraudeurs actief die met verschillende bedrijfsnamen contracten afsluiten voor VoIP Hosted telefonie. Daarbij wordt soms ook nog een contract afgenomen voor mobiele telefoniediensten. Op dit moment lijkt er een opleving te zijn van deze fraude.

Lees meer..

Informatieavonden glasvezel buitengebied Vechtdal

Geplaatst op 13 mei

Deze maand worden er 5 informatieavonden georganiseerd over de aanleg van glasvezel in het buitengebied van het Vechtdal. Wij zullen aanwezig zijn op alle informatieavonden.

Lees meer..

Vaste- en mobiele telefonie op één factuur

Geplaatst op 25 april

Bij Sollie.Comm kunt u nu ook uw mobiele abonnementen onderbrengen en als u ook vaste telefonie van ons heeft, kunnen de abonnements- en verbruikskosten op één en dezelfde factuur komen. Indien u wilt kan zelfs ook uw internetverbinding op diezelfde factuur worden meegenomen.

Lees meer..

KPN gaat afscheid nemen van het traditionele telefoonnet

Geplaatst op 25 april

In april heeft KPN aangekondigd dat zij afscheid gaat nemen van ISDN en de analoge telefoonlijn zoals we die nu kennen. ISDN gaat helemaal verdwijnen en voor de enkelvoudige analoge telefoonlijn (PSTN) komt er een oplossing, onder de naam EPOTS, echter meervoudig PSTN zal ook volledig worden uitgefaseerd.

Lees meer..

Vacature PHP Developer

Geplaatst op 7 april

Functie-inhoud:

Je gaat je primair bezig houden met het (door) ontwikkelen van interne systemen (ordersystemen, facturatiesystemen, CRM systemen) en websites, eventueel aangevuld met opdrachten van onze klanten.  

Je gaat werken op onze locatie in Dedemsvaart binnen een jong en informeel team. Je hebt ervaring met projectmatig werken en bent zelfsturend als het gaat om voortgangs- en kwaliteitsbewaking. De interne klant is voor jou uitgangspunt bij het ontwikkelen van functionaliteit en je beseft dat het juist en doelmatig gebruik van interne applicaties valt en staat met gebruikersacceptatie.  

Functie-eisen:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare ervaring als PHP Developer
 • Uitstekende kennis van PHP en MySQL
 • Goede kennis van XML, HTML, Javascript en CSS
 • Goede kennis van Javascript en AJAX technieken
 • Ervaring met object georiënteerd programmeren
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Adequate communicatieve- en sociale vaardigheden, representatief, zelfstandig en stressbestendig
 • Ervaring met projectmatig werken (bijvoorbeeld Prince-2, AGILE, SCRUM)

Overige eisen:

 • Representatief voorkomen
 • In het bezit van rijbewijs-b
 • Presentatievaardigheden
 • Teamplayer
 • Inlevingsvermogen (gebruikersbeleving)
 • Overtuigend
 • Accuraat
 • Verantwoordelijk
 • Oog hebben voor stakeholder interests (management EN gebruikers)

Functie-wensen (belangrijke pré):

 • Ervaring met API integraties
 • Kennis van Linux
 • Ervaring in de telecomsector

Geïnteresseerd?

Wanneer jij overtuigd bent van je kwaliteiten, je jezelf herkent in bovenstaand profiel en je wilt werken binnen een innovatieve, dynamische en hands-on bedrijfscultuur, laat ons dan kennis met je maken!

Je kunt je interesse voor deze vacature, inclusief CV in PDF formaat, versturen naar info@sollie.nl t.a.v. Rob van der Woude onder vermelding van de vacature PHP Developer. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Eggengoor op 0523-610878.

Lees meer..

Nieuwe productreeks Aerohive

Geplaatst op 8 februari

Nieuwe productreeks Aerohive Connect biedt bedrijven aanpasbare, schaalbare en betaalbare draadloze connectiviteit

Hoogwaardige WiFi-connectiviteit beschikbaar vanaf 229 dollar per access point

Amstelveen, 1 februari 2017 - Aerohive Networks® (NYSE: HIVE), de snelst groeiende leverancier van oplossingen voor draadloze netwerken, introduceert Aerohive Connect™. Deze nieuwe netwerkoplosing biedt bedrijven toegang tot draadloze connectiviteit en centraal beheer vanaf 229 dollar per access point. Aerohive Connect maakt gebruik van de kracht van cloud-netwerken en de unieke draadloze architectuur Cooperative Control van Aerohive. Gebruikers profiteren daarnaast van de beste klantondersteuning binnen de branche. Aerohive Connect stelt bedrijven in staat om de capaciteit van hun draadloze netwerk naar wens uit te breiden, het netwerkbeheer te vereenvoudigen en moeiteloos te upgraden naar de volledige reeks Aerohive-oplossingen naarmate hun behoeften veranderen.

Lees meer..

Sollie.Comm wint Fastest Growing Partner award

Geplaatst op 3 februari

Tot onze verrassing en vreugde, is Sollie.Comm kort na de nominaties door distributeur Nextel, ook nog eens genomineerd door fabrikant Aerohive zelf. En ook de jury van Aerohive heeft besloten dat het award voor “Fastest Growing Partner” naar Sollie.Comm gaat. Het moge voor zich spreken dat wij ook hier ontzettend blij mee zijn en spreken opnieuw dank uit richting Aerohive en Nextel voor hun support. Wij zijn buitengewoon gemotiveerd om ook in 2017 weer volop aan de slag te gaan met Aerohive!

Lees meer..

Sollie.Comm wint Challenger Award

Geplaatst op 27 januari

Ladies & Gentlemen, we've got him...

De nominaties van 10 januari, waren op zich natuurlijk al bijzonder, maar nu kunnen we met gepaste trots ook nog eens melden dat Sollie.Comm het Nextel "Challenger Award" op 26 januari daadwerkelijk heeft gewonnen. Het Challenger Award werd uitgegeven door de Nederlandse distributeur Nextel  aan de snelst groeiende Aerohive-partner van 2016. Nextel en Aerohive, dank voor jullie support, welke het mede mogelijk heeft gemaakt om dit te kunnen realiseren!

Lees meer..

Sollie.Comm krijgt Premier status van Aerohive

Geplaatst op 23 januari

Op 20 januari j.l. ontving Sollie.Comm op haar vestiging in Groningen een delegatie van Aerohive en Nextel voor een belangrijke “happening”.  Dit was namelijk het officiële moment waarop Sollie.Comm de “Premier” status kreeg, een status die slechts 5 Aerohive-partners is gegeven en welke o.a. gekoppeld is aan niveau’s ten aanzien van kennis, professionaliteit en omzet. Sollie is de enige partner in Noord Nederland met deze status.  

“Het was erg leuk en fijn om een stuk waardering te krijgen voor onze inzet en omzet”, waren de woorden van accountmanager Gerard Prinsen, nadat hij de onderscheiding in ontvangst heeft mogen nemen.
Sollie heeft de Premier status van Aerohive verkregen, vanwege diverse projecten van respectabele omvang in o.a. onderwijs- en zorginstellingen.

Lees meer..

3x Genomineerd voor de Nextel awards

Geplaatst op 12 januari

Op 10 januari j.l. is Sollie.Comm maar liefst drie keer genomineerd door Nextel, één van de bekendste distributeurs uit de Telecom en IT branche. Twee van de drie nominaties hebben betrekking op de omzet-prestaties die Sollie heeft gerealiseerd met het merk Aerohive, wat momenteel de snelst groeiende leverancier van professionele WiFi-apparatuur is. Deze professionele apparatuur wordt o.a. veel ingezet bij onderwijs- en zorg-instellingen. Sollie.Comm heeft zowel een nominatie voor het “Challenger Award” ontvangen als een nominatie voor het “Champion Award”. De nominatie voor het “Challenger Award” is te danken aan het feit dat Sollie de “Premier” status heeft gekregen bij Aerohive, wat tot nu toe slechts enkele Aerohive-partners hebben kunnen realiseren.

De nominatie voor het “Champion Award” heeft betrekking op de gerealiseerd omzet in 2016. Dankzij een aantal respectabele projecten, zijn er bij Aerohive serieuze orders geplaats, wat Sollie.Comm tot één van de grootste Aerohive resellers van 2016 heeft gemaakt.

Naast bovengenoemde nominaties, heeft Sollie.Comm ook een nominatie voor het “Alcatel Challenger Award” ontvangen, vanwege een bijzonder telefonie-project in Groningen. Deze derde nominatie ontvangt Sollie, omdat zowel Alcatel als Nextel, bijzondere waarde toekennen aan de integratie die is gerealiseerd met de software die bij deze organisatie wordt gebruikt.

Het moge voor zich spreken, dat wij als Sollie.Comm enorm blij zijn met deze nominaties en willen bij deze ook graag onze dank overbrengen aan de firma Nextel uit Ede, die ons maximaal heeft ondersteund bij het realiseren van de diverse projecten.

Op 26 januari a.s. zullen de winnaars van de awards bekend worden gemaakt.

Lees meer..

sollie.comm b.v. dedemsvaart | alle rechten voorbehouden | disclaimer | algemene voorwaarden