KPN stopt met ISDN en het traditionele telefoonnet!

Op 12 april j.l. heeft KPN aangekondigd dat ze afscheid gaat nemen van ISDN en de analoge telefoonlijnen zoals we die nu kennen. Een stap die er al geruime tijd aan zat te komen, maar nu dus echt gaat plaatsvinden. Ook een logische stap, aangezien meer dan60% van Nederland inmiddels al is overgestapt op de techniek van vandaag; “VoIP”.

Wat betekent dit voor u?

Kort gezegd, komt het op het volgende neer; Wanneer u op dit moment nog facturen ontvangt van KPN of een andere telecom-aanbieder, voor vaste telefonie (ISDN-abonnementen en/of telefoonabonnementen), dan is er aanleiding voor een verdere inventarisatie. Hier zal namelijk een alternatief voor moeten komen.
Het kan zijn dat u in de afgelopen tijd al stappen heeft gemaakt en dat uw telefooncentrale inmiddels al wel werkt op basis van VoIP, maar dat er daarnaast toch nog ISDN- of telefoonlijnen in uw pand liggen voor andere toepassingen ( inbraakalarm, pin, frankeermachine, fax ). Ook daarvoor geldt dat we alternatieven kunnen bieden.

Er bestaat geen standaard oplossing hoezeer andere partijen dat ook beweren. Ook uw situatie is uniek. Neem geen overhaaste beslissingen en laat u goed informeren. 

Wat kan Sollie.Comm voor u doen?

Wij willen u graag zoveel mogelijk ontzorgen. Wij begrijpen dat u liever met andere zaken bezig bent.
Ontvangt u inderdaad nog facturen voor ISDN of analoge telefoonlijnen van KPN of een andere telecom-aanbieder, vult u dan onderstaande velden in. Wij nemen dan contact met u op en verzorgen gratis een inventarisatie.

Indien u meer informatie wenst over een bepaalde service of een vraag heeft kunt u onderstaand formulier invullen.