0800 / 0900 / 088

Sollie • Comm levert 0800 / 0900 en 088 bedrijfsnummers. Om een idee te geven van de verschillende nummers geven wij graag een nadere uitleg.


0800 nummers – Gratis servicenummer

Een 0800 nummer is gratis voor de beller. De gesprekskosten worden door de eigenaar van dit nummer betaald. Een 0800 nummer is hierdoor erg laagdrempelig en wordt vaak ingezet bij wervingsacties en overheidsinstanties.


0900 nummer – Betaald servicenummer

Bij een 0900 nummer is de eigenaar vrij om zelf te bepalen hoeveel kosten er per minuut of per gesprek in rekening worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om geld te verdienen met telefonie. Dit hoeft natuurlijk niet de reden te zijn. 0900 nummers worden ook wel servicenummers genoemd. Deze nummers worden met name ingezet bij helpdesken, nieuwsberichten en klantenacties.


088 nummers – Bedrijfsnummers

Het grote voordeel van een 088 nummer is dat deze niet regio-gebonden is. Met name bedrijven die landelijk opereren of bedrijven met meerdere vestigingen hebben baat bij deze nummers. Binnen de eigen organisatie kan besloten worden waar de gesprekken afgeleverd moeten worden.


Kosten

Indien u meer informatie wilt over de tarieven van deze nummers verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Sollie • Comm B.V. Dedemsvaart | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden