3x Genomineerd voor de Nextel awards

Geschreven op 12 januari 2017.

Op 10 januari j.l. is Sollie.Comm maar liefst drie keer genomineerd door Nextel, één van de bekendste distributeurs uit de Telecom en IT branche. Twee van de drie nominaties hebben betrekking op de omzet-prestaties die Sollie heeft gerealiseerd met het merk Aerohive, wat momenteel de snelst groeiende leverancier van professionele WiFi-apparatuur is. Deze professionele apparatuur wordt o.a. veel ingezet bij onderwijs- en zorg-instellingen. Sollie.Comm heeft zowel een nominatie voor het “Challenger Award” ontvangen als een nominatie voor het “Champion Award”. De nominatie voor het “Challenger Award” is te danken aan het feit dat Sollie de “Premier” status heeft gekregen bij Aerohive, wat tot nu toe slechts enkele Aerohive-partners hebben kunnen realiseren.

De nominatie voor het “Champion Award” heeft betrekking op de gerealiseerd omzet in 2016. Dankzij een aantal respectabele projecten, zijn er bij Aerohive serieuze orders geplaats, wat Sollie.Comm tot één van de grootste Aerohive resellers van 2016 heeft gemaakt.

Naast bovengenoemde nominaties, heeft Sollie.Comm ook een nominatie voor het “Alcatel Challenger Award” ontvangen, vanwege een bijzonder telefonie-project in Groningen. Deze derde nominatie ontvangt Sollie, omdat zowel Alcatel als Nextel, bijzondere waarde toekennen aan de integratie die is gerealiseerd met de software die bij deze organisatie wordt gebruikt.

Het moge voor zich spreken, dat wij als Sollie.Comm enorm blij zijn met deze nominaties en willen bij deze ook graag onze dank overbrengen aan de firma Nextel uit Ede, die ons maximaal heeft ondersteund bij het realiseren van de diverse projecten.

Op 26 januari a.s. zullen de winnaars van de awards bekend worden gemaakt.

Sollie genomineerd voor 3 Nextel awards